Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Baricz Örs országos bajnok

Baricz Örs országos bajnok Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolói a hétvégén két helyszínen is bizonyították rátermettségüket. Czifra Attila irányítása alatt négy bajnoki éremmel tértek haza a ploiești-i U13-as és U15-ös országos földharcbajnokságról, míg a Veres László vezette küldöttség az ausztriai Welsben hat dobogós helyezést érdemelt ki.

Az országos földharcbajnokság erős mezőnyében az U15-ösöknél harcoló Baricz Örs (46 kg) fantasztikus teljesítménnyel meg sem állt a bajnoki címig, míg Balogh Hanna (52 kg) nyakába ezüstérem került. Az U13-asoknál Borcsa Félix Lehel (+60 kg) a második, Aracsi Ákos (50 kg) pedig a harmadik helyen végzett. A két győzelmet és két vereséget elkönyvelő Marti Áron (42 kg) helyezés nélkül zárt.

Veres László vezetésével a klub tizenkét fős küldöttsége az ausztriai Welsben, egy rangos nemzetközi kupaversenyen szerepelt, ahol hat dobogós helyezéssel öregbítették a klub hírnevét. Az U12-eseknél Szigyártó Kincső (25 kg) és Jakabos Eszter (44 kg) elsőként végzett, Szőcs Norbert (38 kg) 2., Tamás Gábor (30 kg) 3., Pál Norbert (38 kg) hetedik lett. Az U14-eseknél Barbócz Mátyás (42 kg) első helynek örülhetett, Antal Levente (60 kg) ötödik lett. Az U16-osok viadalában Kocsis István (73) harmadikként, míg Vida Tamás (66 kg) ötödikként végzett. Miklós András Benedek, Csáki Antal Zalán és Nagy Róbert nem ért el helyezést.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük