Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Balogh nélkül kell boldogulni

Balogh nélkül kell boldogulni Sport

A magyar férfi kézilabda-válogatott 32–26-ra legyőzte Katar csapatát a német-dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. A győzelem azonban vezéráldozattal járt, Balogh Zsolt részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.

Hirdetés
Hirdetés

A mérkőzés 29. percében egy rossz leérkezést követően fordult alá a magyar válogatott alapemberének, Balogh Zsoltnak a bokája, aki nem tudta folytatni a mérkőzést. A válogatott orvosi stábja ultrahangos vizsgálatot végzett el az átlövőn és megállapította, hogy részleges bokaszalag-szakadása van a Szeged játékosának, így biztosan nem lép pályára a hátralévő két csoportmeccsen. A panaszok várható csökkenését követően csoportkör után újra csatlakozhat a válogatotthoz.

Balogh-al a csapat eddigi leggólerősebb játékosa esett ki: három mérkőzésen 22 lövéséből 18-szor talált be (82%-os hatékonyság), amivel hetedik a góllövőlistán.

Hirdetés
Hirdetés

A magyar válogatott következő mérkőzését ma 19 órától játssza Egyiptom ellen. Mint ismeretes, a D csoportban érdekelt Magyarország pénteken 25–25-ös döntetlent játszott Argentínával, vasárnap 34–24-re legyőzte Angolát, majd csütörtökön az Európa-bajnoki ezüstérmes Svédországgal találkozik. A hatosból az első három jut a középdöntőbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük