Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ballábas szezonrajt

Ballábas szezonrajt Sport

Jól játszott, azonban nem tudta kihasználni lehetőségeit és egy lesgyanús góllal kikapott a szezonnyitón a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely szombaton a bajnoki ezüstérmes Craiovától szenvedett meg nem érdemelt vereséget az élvonal első fordulójában. A piros-fehérek szombaton a címvédő Kolozsvári CFR vendégei lesznek.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK kezdőtizenegyében négy új szerzemény is helyet kapott: Bogdan Mitrea, Panagiotisz Deligiannidisz, Adnan Aganovic és Florin Purece is az első perctől pályán volt a piros-fehéreknél. Az I. liga nyitányán elszántan kezdtek a vérbeli csatár nélkül kiálló sepsiszentgyörgyiek, az előző idény ezüstérmese nehezen tudta tartani a lépést velük. A labdabiztosan játszó, mezőnyfölényben futballozó házigazdák több alkalommal is közel álltak a gólszerzéshez, azonban sem Deligiannidisz, sem Bogdan Mitrea, sem Radoslav Dimitrov nem tudott túljárni a vendégek kapusa, Pigliacelli eszén. A 26. percben Purece ugyan betalált, de les miatt érvénytelenítették találatát. Árulkodó adat arról, hogy mennyire kézben tartották a mérkőzést a hazaiak: a vendégek első helyzetét pár perccel szünet előtt jegyezhettük fel, amikor Mihăilă lövését Niczuly Roland bravúrosan védte.

Fordulás után újabb hazai helyzetek maradtak ki, ezek közül a legnagyobbat Aganovic hagyta ki, akinek fejesét Pigliacelli a gólvonalról mentette. A véghajrában a sepsiszentgyörgyiek hiábavalóan reklamáltak tizenegyest Achahbar lerántásának, majd némileg váratlanul érkezett a craiovai gól, a lesről induló Elvir Koljić közelről a hálóba továbbította Bărbuț lőtt passzát és megnyerte csapatának a találkozót.

Labdarúgó I. liga, alapszakasz, 1. forduló: Sepsi OSK–Craiova 0–1 (0–0). Sepsiszentgyörgy, városi stadion. Vezette: Radu Petrescu (Bukarest).

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Ștefan – Deligiannidisz (Nouvier, 76.), Aganovic (Kovács, 76.), Vașvari, Purece (Achahbar, 84.) – Carnat (V. Mitrea, 84.), Ștefănescu (Fülöp, L. 46.). Vezetőedző: Leo Grozavu. Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu, 66.), Constantin, Bălașa, Bancu – Nistor, Mateiu (Screciu, 63.), Cicâldău – Ivan (Bărbuț, 86.), Koljic, Mihăilă (Baiaram, 64.). Vezetőedző: Cristiano Bergodi. Gólszerző: Koljic (88.). Sárga lap: Vașvari (44.), Fülöp L. (65.), Bălașa (7.), Bărbuț (90+3.).

További eredmények: FC Argeș–FC Botoșani 2–3, FC Viitorul–Aradi UTA 1–1, Astra Giurgiu–FCSB 0–3.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. augusztus 24., 10:10
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Gólt kell rúgni ,eggyel többet az ellenfélnél . A játékvezetők ahol csak lehet keresztbe tesznek . Ez volt és ez lesz ezután is . Nem tudom mit lehet tenni de egy biztos ez már nem a sportról szól ! Ez annál több !