Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Balhátvéddel erősítettek

Balhátvéddel erősítettek Sport

Kedd este a Sepsi OSK hivatalos közösségi oldalán jelentették be, hogy sikerült megszerezniük az egykori Dinamo-védő, Constantin Grecu játékjogát. A krajovai balhátvéd két évre kötelezte el magát az élvonalba nemrég feljutott sepsiszentgyörgyi alakulatnál.

 

„Csapatunk első szerzeménye Constantin Grecu. A tapasztalt 29 éves balhátvéd legutóbb a Zsilvásárhelyi Pandúrok csapatát erősítette, de megfordult más élvonalbeli együtteseknél is. Sok sikert kívánunk neki a Sepsi OSK-nál!” – áll a tájékoztatóban.

Grecu a 2008–2009-es idényben debütált az I. ligában a Pandúrok színeiben, de megfordult még a Kolozsvári Egyetemnél, a Petrolulnál és a Dinamónál is, mielőtt visszatért Zsilvásárhelyre. Összesen 131 alkalommal lépett pályára az élvonalban, egy alkalommal pedig a címeres mezt is magára ölthette. Ő a második olyan játékos – a szenegáli középpályás, Seydina Issa Thiaw Lahi után –, akiről a klub hivatalosan is elismerte, hogy számít rá az első élvonalbeli idényében.

Az előzetes tervek szerint a Sepsi OSK-nál ma fújnak gyülekezőt, és már leszögezték az első felkészülési mérkőzés időpontját is: június 21-én, szerdán a Kolozsvári CFR ellen játszanak Brassóban. A meccsen élesben tesztelik a próbajátékon levő labdarúgókat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük