Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az utolsó percben úszott el a győzelem

Két gólt szerzett, ám ez nem volt elég a győzelemhez, a hosszabbításban kapott góllal döntetlent játszott idegenben a KSE, a labdarúgó III. liga 5. körében. A kék-fehérek ötödször ikszeltek le a szezonban, ezzel visszacsúsztak a kilencedik pozícióba. Szombaton a jelenlegi második Rădăuţi látogat a Sinkovits Stadionba.

 

Jól kezdődött a mérkőzés a KSE számára, amely a 20. percben már két góllal vezetett, Nicolae Păun két ziccert is kihagyott, mígnem a 14. percben betalált. Egy szögletrúgást követően Damian fejelt kapura, a hazai kapus által kiütött labda Păunhoz került, aki elsőre a kapufát találta el, majd második próbálkozásra megszerezte a vezetést (1–0). Kitámadtak a céhes városiak, alig pár perc múlva Păun indítását követően Popa a hosszú sarokba gurított (2–0). A kétgólos előny nem tartott sokáig, a házigazdák szépíteni tudtak (2–1). A második félidőben eldurvult a játék, hiába próbálkozott a KSE, nem tudott újból betalálni, ráadásul a véghajrában a csapat legjobbja, Păun második sárgalapját is begyűjtötte, illetve az utolsó akciónál a hazaiak is kiegyenlítettek, kihasználva, hogy egy szabadrúgásból előreívelt labdánál nem tudtak tisztázni a kézdi védők.

Labdarúgó III. liga, 1. csoport, 5. forduló: Şomuz Fălticeni – KSE 2–2 (1–2), gólszerzők: Julei (28.), Priboi (90+4.), ill. Păun (14.), Popa (20.). KSE: Bunduc – Tankó, Cîrstian, Damian, Gajdó, Gazda, Păun, Fozocoş (Gáll, 55.), Babei (Orosz, 63.), Popa (Mojzi, 89.), Pakucs (Bandi, 75.).

– Nagyon jól kezdtük a meccset, az első félidőben tovább növelhettük volna az előnyünket, ha pontosabbak vagyunk. Kár azért az utolsó pillanatban kapott gólért, bosszantó, hogy figyelmetlenség miatt veszítettünk két pontot. Ami viszont biztató, hogy juniorjaink jól szálltak be a játékba, elégedett vagyok velük – nyilatkozta Gazda József edzőjátékos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük