Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ötödik Mikulás-kupa

Az ötödik Mikulás-kupa Sport

A Kovászna Squash SKE és a Huni Squash School szombaton Mikulás-kupát szervezett a brassói WePlay klubban. A rendhagyó squashrendezvényt 2014 óta minden évben megszervezik a Mikulás-nap apropóján.

Az idei ötödik kiíráson összesen 26 játékos vett részt Sepsiszentgyörgy, Temesvár és Brassó városokból: 23 férfi és 3 női játékos, közülük öten ifi játékosok. Maga a verseny vegyes torna volt, ahol mindenki ugyanabban a kategóriában játszott. Ezt a fajta versenyrendszert 2017 óta alkalmazzák a szervezők, és igen nagy örömmel fogadták a versenyzők. Ennek megfelelően díjazták az első három helyezetett és a torna legfiatalabb játékosát: 1. Dragoș Mircea (Temesvár), 2. Bodor Bence (Sepsiszentgyörgy – ifi játékos), 3. Fejér Róbert (Brassó). Legfiatalabb játékos: Anghelina Horia (9 éves).

A torna jellegzetessége, hogy a díjkiosztó után mindig tartanak tombolahúzást, ahol minden benevezett játékos nyer egy díjat, továbbá a szervezők meleg étellel, ezúttal gulyással kedveskedtek a résztvevőknek.

– Fontosnak tartom, hogy a karácsonyi hangulatba próbáljuk belecsatolni a sport által nyújtott élményeket is. Nagyon jó volt látni, hogy kortól és nemtől függetlenül, a fair-play szellemében mindenki jól érzi magát a pályán. Biztosan lesz következő kiírás is! – nyilatkozta Bara Hunor szervező, köszönetet mondva a támogatóknak (Metal Group, Squashmag.ro és az Eye Rackets Romania).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük