Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az OSK célja a győzelem!

Az OSK célja a győzelem! Sport

A Juventus és a Medgyesi Gázmetán legyőzése után, remélhetőleg, az FC Botoşani otthonában is megszerzi a három pontot a Sepsi OSK labdarúgócsapata, az alsóházi rájátszás 6. fordulójában. A playoutban veretlen sepsiszentgyörgyiek ma 18 órától zsinórbeli harmadik győzelmükért harcolnak, a játékosok elszántak, hiszen mindenki érdeke, hogy az OSK távol tartsa magát a kiesőzónától.

Eugen Neagoe vezetőedző és az abszolút közönségkedvenc Hadnagy Attila egyetértett abban a klub pénteki sajtótájékoztatóján, hogy rendkívüli összpontosításra lesz szükség, ha nyerni akarnak a moldvaiak otthonában.
– Nehéz mérkőzés előtt állunk, mindenki tudja, hogy Botoşaniban nagyon nehéz nyerni, de meggyőződésem, hogy a fiúk minden tőlük telhetőt beleadnak, hogy a három ponttal a tarsolyunkban térjünk haza. Szeretném, ha megőriznénk veretlenségünket, még akkor is, ha roppant nehéz dolgunk lesz, de bízom a játékosaimban, akik már bebizonyították értéküket. Ebben a felállásban már kilenc meccsen túl vagyunk, és úgy érzem, bebizonyítottuk, hogy helyünk van az élvonalban, megérdemeljük a bennmaradást – húzta alá Eugen Neagoe.
A vezetőedző figyelmeztetett, nem szabad leírni Botoşani-t azért, mert a kupában 5–1-es vereséget szenvedtek Krajovától.
– Az a vereség semmit sem jelent a mi szempontunkból, Botoşani erős csapat, jó játékosokkal, de remélem, mi nyerünk hétfőn este, és nem ők. A játékosaim koncentráltak, tudják, mi a dolguk, tisztában vannak azzal, hogy még nincs vége a bennmaradásért folyó harcnak, még 9 forduló hátravan – emlékeztetett a szakvezető.
Az alapszakaszban mindkét meccsen a botoşaniak diadalmaskodtak, 5–1, illetve 2–0 arányban, vagyis van, amiért revánsot vegyenek a piros-fehérek. A keretből eltiltás miatt hiányozni fog a fülöp-szigeteki Daisuke Sato.
Hadnagy Attila 2012–2016 között volt a botoşaniak gólfelelőse, több szálon át kötődik a klubhoz, ezért különleges lesz számára a visszatérés a municípiumi stadionba.
– Nehéz meccsre számítok, Botoşani a második otthonom, nagyon jól éreztem magam ott, de szerintem a csapat már nem az, ami volt, éppen ezért bizakodó vagyok, remélem, hogy pontot vagy akár pontokat hozunk el – fogalmazott a tapasztalt gólgyáros.
A 6. forduló: playoff: FC Viitorul–FCSB 2 – 2. A Jászvásári Poli–Kolozsvári CFR tegnapi lapzártánk után zárult, az Astra Giurgiu–Krajova meccset ma 20.45-től rendezik.
Playout: Dinamo–Temesvári Poli 1–0,Concordia Chiajna–FC Voluntari 0–1, Bukaresti Juventus–Medgyesi Gázmetán 0–3. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük