Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ország élvonalában

Az ország élvonalában Sport

Az elmúlt hétvégén a Kézdivásárhelyi SE veterán tekecsapata eleget tett a meghívásnak, és részt vett a ploieşti-i Petrolul-kupán. A céhes városi veterán tekézők derekasan helytálltak az országos mezőnyben.

A KSE játékosai jó teljesítménnyel rukkoltak elő, az ország veterán csapatai közül az előkelő negyedik helyen végeztek 1570 ütött fával. A mezőny kiegyensúlyozottságáról árulkodik, hogy a győztes temesvári alakulat 1588 ütött fával végzett az élen. 19 fa, tehát két szerencsés dobás és +1 fa választotta el a kézdi öregfiúkat az aranyéremtől.
A kézdivásárhelyiek a következő eredményeket érték el a 100 vegyes dobásos versenyen: Dávid Géza 377 ütött fa, Opra Ferenc 374, Jancsó Csaba 361, id. Kiss György 410 (egyben egyéni bronz­érmes ezen a megmérettetésen), Kiss Árpád 400, Tóth László 377.
– Gratulálok a játékosoknak az elért eredményekhez, ugyanakkor a nevükben szeretném megköszönni a Zarah Moden támogatását, amely lehetővé tette számukra a versenyen való részvételt – fogalmazott lapunknak Várdó Olivér szakosztály-vezető. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük