Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ország élvonalában

Az ország élvonalában Sport

Az elmúlt héten Brassóban szervezték meg az országos U14-es korosztályú lánykosárlabda-bajnokság döntőjét. A bajnoki címért többek között a Nagy Mózes SK is megküzdött, a kézdivásárhelyiek végül az ország ötödik legjobb csapataként végeztek.

A hatcsapatos döntőtorna rendkívül kiélezett ritmusban zajlott, a jórészt egyforma képességű csapatok szoros eredményeket hoztak egymás ellen. Az NMSK eredményei: 72-70 Szászrégennel, 57-79 a Bukaresti Olimpiával, 52-54 a Temesvári Begával, 59-73 a Brassói CSU-val, 70-53 Krajovával. A torna végeredménye: 1. (és bajnok) Temesvár, 2. Szászrégen, 3. Olimpia, 4. Brassó, 5. NMSK, 6. Krajova. Az NMSK-nak jutott még egy elismerés, ugyanis a legjobb védő címet Kozman Kriszta érdemelte ki, a céhes városi kosarast ráadásul a torna legjobb ötösébe is beválasztották.
Az NMSK kerete: Bandi Fruzsina, Oláh Zsanett, Marosi Nóra, Tuchilus Kriszta, Bara N. Beáta, Marthi Kriszta, Nagy Júlia, Bándi Blanka, Demkó Hanna, Kozman Kriszta, Pászka Melinda, Bács Judit. Edzők: Farkas Alpár, Csüdör Botond.
Ugyanekkor a Sepsi ISK volt a házigazdája a 7–14. helyekért kiírt B-döntőnek, ahol a szentgyörgyiek a 9. helyen végeztek. Eredményeik: 47-67 az Admarral, 51-50 Csíkszeredával, 29-45 a Bukaresti Luminával és 50-43 a Szebeni ISK-val. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük