Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az Ikavárhoz bringáztak

Az Ikavárhoz bringáztak Sport

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület június 27-én a Nemere Útján egy könnyen teljesíthető kerékpártúrával folytatta az idei szezont.

Hirdetés
Hirdetés

A mintegy 20 fős lelkes csapat a Nemere Útja zöldútvonal C jelzéseit követve a céhes városi sportcsarnok előtti térről Torja fele tekert. A községközpontba érve a bringások a 2008-ban kialakított Árpád parkban tartottak rövid pihenőt, aztán Futásfalva felé vették az irányt. A település központjában friss forrásvízzel tölthették meg az addigra már jócskán kiürült kulacsukat. Ezt követően Ikafalvára érve egy hosszabb megállót tartottak, meglátogatták a református templomot is.

Számos információval gazdagodva a kerékpárosok Felsőcsernátonba tekertek, megtekintve az Ikavár tornya közelében található medence hideg vizét is. A megérdemelt pihenés után a csapat egy része felsétált a várhoz is, ahol a gyönyörű táj, a felhők mögött leskelődő nap sugarai elkápráztató élménye fogadta őket. A legkisebb résztvevő a 7 éves Bács Balázs volt, aki saját biciklijén fedezhette fel csodálatos vidékünket.

Ráduly Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük