Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az idény első versenye

Az idény első versenye Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SE sícsapata is megméretkezett a székelyföldi síbajnokság első futamán, a borszéki Borvíz-kupán. Bocz Attila edző tájékoztatása szerint csapata – a betervezett ausztriai edzőtáborok meghiúsulása miatt – csak december elejétől edzhet havon.

Hirdetés
Hirdetés

Borszéken 130 gyerek állt rajthoz a -14 fokos hidegben, kitűnő pályaviszonyok közepette. A szentgyörgyi csapat 18 gyereket indított a versenyen, a kisgyerek kategóriában Tulit Gergő második helyen végzett, a 4 éves Bocz Gergő pedig mint a legkisebb síző szerepelt.

A nagyobbak viadala már két futamból állt, a másodikon csak a legjobb 5 versenyző vett részt, így dőlt el, ki áll fel a pódium legfelső fokára. A mieink közül nyolcan jutottak be a Top 5-be: a 2011–2012-ben születettek közt Tulit Eszter 2., Páll Andor 4., Méder Csaba pedig 5. helyen végzett. A 2009–2010-es korosztályban Florea Csanád 2., Varga-Orbán Csanád 3. Méder Zsófia 4. lett, a 2007–2008-asok között Bíró Maja elsőként zárt, míg a 2000–2004 között születettek rangsorában Barta Martina Máté negyedikként végzett.

A székelyföldi síbajnokság következő futama, a Sport-All Kupa január 23-ra van betervezve Sugásfürdőn. Köszönik a szülők és támogatók (Depo, Bertis, Toro Impex, BoheCar, Kaban Hotel, helyi és megyei tanács, Sepsi Rekreatív) segítségét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük