Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az év utolsó hazai meccse

Az év utolsó hazai meccse Sport

Ma délután vívja az év utolsóelőtti bajnokiját a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely 17.30-tól az újonc Aradi UTA-t látja vendégül a sepsiszentgyörgyi stadionban az I. liga hétközi, 14. fordulójában. Ez lesz a két együttes első hivatalos összecsapása az élvonalban.

Hirdetés
Hirdetés

„A koronavírus, a nézők hiánya és a súlyos bírói tévedések által sújtott aktuális bajnokságban minden egyes mérkőzés nehéz, minden egyes pont felértékelődik. Az Aradi UTA újoncnak számít ugyan az idei kiírásban, de már bebizonyította, hogy kemény dió tud lenni az ellenfelek számára, keretükben ügyesen ötvözik a fiatalságot a tapasztalattal. Jól szervezett csapatról van szó, Bálint László személyében kiváló edzővel, akik biztosan nem feltartott kézzel állnak ki ellenünk” – vetítette előre Leo Grozavu, a Sepsi OSK vezetőedzője, aki szerint a lehető legtöbbet kell kihozni az év két utolsó mérkőzéséből.

Labdarúgó I. liga, 14. forduló: Astra Giurgiu – Gaz Metan 3–0, Viitorul – FC Botoșani 1–2, Jászvásári Poli – Clinceni 0–0. A FC Argeș – Hermannstadt és Voluntari – Chindia találkozók tegnapi lapzártánk után végződtek. A mai műsor: 17.30-tól Sepsi OSK – Aradi UTA, 20.30-tól Dinamo – Kolozsvári CFR; pénteken 20.30-tól U Craiova – FCSB.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük