Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az év első hazai meccse

Az év első hazai meccse Sport

Az év első hazai mérkőzésére készül a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata, amely szombaton 19 órától az alapszakasz odavágó-sorozatának utolsó mérkőzésén a feltörekvő Marosvásárhelyi Siriust látja vendégül a Sepsi Arénában. A KSE-re idegenbeli mérkőzés vár, a céhes városiak Konstancára látogatnak.

Elsöprő diadallal indította a 2022-es esztendőt a Sepsi–SIC, szerdán 103–37 arányban ütötte ki idegenben a Brassói Olimpiát, és 10/1-es győzelmi mutatóval előlépett a rangsor második helyére. Szombati ellenlábasuk, az élvonalba egy év kihagyás után visszatérő marosvásárhelyi együttes 7 győzelemmel és 4 vereséggel jelenleg az ötödik, de jó esélyekkel pályázik a legjobb négy közé kerülésért.

Hirdetés
Hirdetés

A mindössze 8 mérkőzést lejátszott KSE a rangsor alsó felében, a 12. helyen tanyázik, de ugyanannyi győzelmet – négyet – összegzett, mint szombati ellenfele, a 7. helyet elfoglaló Konstancai Phoenix. Az előző szezonban megosztoztak a győzelmeken, Kézdivásárhelyen 59–47-re nyert a KSE, idegenben viszont 59–51-re kikapott.

Női kosárlabda Nemzeti Liga, alapszakasz, a 13. fordulójának szombati programja: 16 órától Konstancai Phoenix – KSE, 18 órától Aradi FCC Baschet – CSM Alexandria, CSM Târgoviște – Brassói Olimpia, 19 órától Sepsi–SIC – Marosvásárhelyi Sirius, Szatmárnémeti VSK – Kolozsvári U.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük