Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az esélyesek nyugalmával

Az esélyesek nyugalmával Sport

Az esélyesebb FK Székelyudvarhely hazai pályán érvényesítette a papírformát és magabiztos győzelmet aratott a tartalékosan felálló Sepsi Futsallal szemben, vasárnap este, az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.

Pulugor István révén a Sepsi Futsal talált be elsőként, de az előny nem tartott sokáig, Szécsi és Mánya is duplázni tudott, de Ciobotaru állította be a félidő 4–2-es eredményét. A második játékrészben kijött a két keret közti különbség, a tapasztaltabb hazaiak magabiztosan behúzták a győzelmet. A találkozón elbúcsúztatták az udvarhelyiek két meghatározó játékosát, a kapus Klein Lászlót és a Sepsiszentgyörgyön is megfordult Mihály Zoltán.

Teremlabdarúgó 1. liga, 5. forduló: FK Székelyudvarhely–Sepsi Futsal 9–3 (4–2), gólszerzők: Szécsi (7., 12., 38.), Mánya (19., 20.), Miklós (21., 39.), Kanyó (23.), Hadnagy (31.), illetve Pulugor I. (2.), Ciobotaru (20., 34.). FK: Klein – Mihály, Máté, Mánya, Szőcs (játszott még: Grigoraș, Gáspár – Miklós, Bíró, Szécsi, Kanyó, Csala, Hadnagy). Sepsi: Zoltáni – Bende, Papp, Pulugor I., Pulugor Zs. (játszott még: Kisgyörgy–Incze, Ciobotaru, Héjja, Ambrus, Jakab).

A folytatásban is kemény ellenfél vár a Sepsi Futsalra, ugyanis jövő kedden 18 órától a Temesvári Informatika látogat Szentgyörgyre.

A forduló további eredményei: Resicabányai Muncitorul–Dévai Autobergamo 1–11 (1–6) Dunărea Călărași–Csíkszeredai Imperial Wet 5–3 (3–1).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük