Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ág is húzza a Sepsit

Az ág is húzza a Sepsit Sport

Nem sikerült a bravúr a Sepsi Futsalnak, amely a teremlabdarúgó élvonal 8. fordulójában, szombaton Jászvásáron szenvedett 7–1 arányú vereséget.

Ahogy az várható volt, a Nelu Stancea edzette hazai csapat kezdte jobban a mérkőzést, a sepsiszentgyörgyiek keményen védekeztek, Kisgyörgynek kellett többször is védenie, azonban ennek ellenére moldvaiak félidőben már három góllal vezettek. A második félidő elején esett hazai gólra Pulugor Zsolt válaszolt (4–1), azonban innen már nem volt visszaút, a házigazda magabiztosan nyerte meg a találkozót.

Jászvásári Poli – Sepsi Futsal 7–1 (3–0), gólszerzők: Radu Guţu (5., 12.), Toni (20.), Mario Şchiopu (23.), Joel Rios (27., 32.), Valentin Pricop (40.), illetve Pulugor Zsolt (23.). Sepsi Futsal: Kisgyörgy Zsolt – Incze Botond, Marius Ciobotaru, Pulugor Zsolt, Papp Csongor (Papp László – Héjja Tamás, Ambrus Tihamér, Veress Botond). Edző: Farkas Attila.

Az odavágó-sorozat utolsó fordulójában a Sepsi Futsal a címvédő Dévai Autobergamót fogadja pénteken 18 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban.

A II. ligában érdekelt KSE tegnap este hazai pályán gyűrte le a vendég Bodzavásári Fortiust a pontvadászat 6. körében. Gazda József tanítványai 4-3 arányban megérdemelt sikert értek el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük