Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Átgázoltak Konstancán

Átgázoltak Konstancán Sport

Kettős győzelemmel indította az edzőmeccsek sorozatát a küszöbön álló bajnoki idényre hangoló Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata, amely pénteken 64, szombaton pedig 52 pontot vert rá ellenfelére, a Konstancai Phoenixre.

Az I. ligában tavaly ezüstérmes Konstancai Phoenix elleni felkészülési meccsekkel hangolt az új szezon kihívásaira a Sepsi–SIC. A Sepsi Arénában a jobb játékerőt képviselő zöld-fehér mezesek pénteken 105–41 (31–16, 28–11, 17–4, 29–10) arányban, szombaton pedig 82–30 (19–9, 16–9, 27–5, 20–7) arányban döngölték földbe ellenfelüket, éreztetve a két csapat közti szintkülönbséget. Mint ismeretes, az októberben rajtoló pontvadászatban a címvédő szentgyörgyi gárda az A-értékcsoportban, míg a konstancaiak a B-ben szerepelnek.

A Mikes-csapat esélyt sem adott ellenlábasának, minden mutatóban messze felülmúlta a vendégeket. Pénteken a 24 pontos Angelika Slamová volt a Sepsi–SIC legeredményesebb játékosa, de figyelemre méltó Kristina Higgins teljesítménye is, aki dupla-duplával fejezte be mindkét találkozót (23 pont és 11 lepattanó, illetve 16 pont és 11 lepattanó).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük