Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Asztaliteniszezőink nyári sikerei

Asztaliteniszezőink nyári sikerei Sport

Június utolsó hétvégéjén a háromszéki asztaliteniszezők a zilahi Szövetség-kupán tették tiszteletüket, a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub és a Sepsiszentgyörgyi ISK is jó eredményekkel zárt.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub pingpongozói közül többen is dobogós helyen végeztek. A 12 éves fiúk között érvényesült az NMSK-dominancia, ugyanis Cueşdean Rareş nem talált legyőzőre, mögötte Pribeagu Sebastian végzett a második helyen, míg Canea-Kocsis András a negyedik lett. A 9–11 éveseknél a temesvári színekben versenyző kézdivásárhelyi Kovács Kristóf harmadik helyen végzett. Ugyanitt Tamás Vivien a 13., Canea-Kocsis Abigél pedig a 16. helyen fejezte be a versenyt, Balázs Boglárka és Fekete Tamás nem jutott be az első tizenhatba.

A Sepsi ISK színeiben Boér Anita nagyon jó játékkal az előkelő 6. helyet szerezte meg a lányok 9–11 éves korosztályában, míg Dénes Anna a 17. lett. A 12 éves korosztályban Urus Kristóf sikeresen helytállva szintén hatodik helyen végzett, míg a kisebb korosztályban Lukács Balázs 13., Korodi Krisztián pedig 15. lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük