Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Aranyérem Yvettnek

Aranyérem Yvettnek Sport

Jócskán termett babér a háromszéki asztaliteniszezőknek a hétvégén, Besztercén tartott ifjúsági III-as korosztály országos csapatbajnokságán, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a sepsiszentgyörgyi Electrica egy-egy fiúcsapattal nevezett, de rajtuk kívül három kölcsönben szereplő játékosunk is érdekelt volt a küzdelemsorozatban.

A sepsiszentgyörgyi Farkas Yvett a Ludasi Ludas színeiben lett országos bajnok, a fiatal játékos nagyban hozzájárult csapata diadalához. Simon Teodora a Besztercei Sportlíceum csapatával 10., míg Márton Ádám a Kolozsvári Politehnika színeiben 11. lett. A sepsiszentgyörgyi Electrica – Bokor Zoltán, Ilyés Balázs és Urus Kristóf – nem jutott ki selejtezőcsoportjából.

– Nagyszerű eredmények ezek, ezek a játékosok itthon edzenek, és az ő érdeküket nézve adtuk kölcsön őket más egyesületeknek, azért, hogy eredményesen, értéküknek megfelelően szerepelhessenek a csapatversenyeken. Farkas Yvett szenzációsan teljesített, gyakorlatilag megnyerte az aranyat a ludasiaknak, míg a Simon Teodora és Márton Ádám eredménye azért jelentős, mert kisebb korosztályúként érték azt el – értékelt Kocsis Balázs sepsiszentgyörgyi edző.

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes – Chelmuș Ionuț, Canea-Kocsis András, Burnichi Marian és Stănilă Cristian – csapata selejtezőcsoportját megnyerve egészen a 9–12. helyekért vívott helyosztóig menetelt, és végül 12. lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük