Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ankarában mérkőzik ma a Sepsi–SIC

Ankarában mérkőzik ma a Sepsi–SIC Sport

Az első Európa-kupabeli kiszállás vár ma a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapatára, amely 15 órától Ankarában, az Orman Genclik pályáján igyekszik kiharcolni második győzelmét a csoportban.

Egy hideg, egy meleg a Sepsi–SIC eddigi mérlege az Európa-kupa csoportkörében. Mint ismeretes, a D-jelű négyesbe sorolt szentgyörgyiek az első körben 73–54 arányban kikaptak az orosz Eniseytől, majd a múlt héten bravúros, 87–70 arányú diadalt arattak a Mersin BSB felett.
– Az Európa-kupában minden mérkőzés egy új kihívás, ugyanakkor egy újabb lehetőség a győzelemre. Mai ellenfelünk erős és tapasztalt kezdőötössel rendelkezik, de a kispadon is vannak jó játékosai, úgy vélem, a Mersinhez hasonló kaliberű együttes. Szívvel-lélekkel kell játszanunk, végig összpontosítva a 40 perc alatt. A lényeg, hogy bízzunk abban, hogy nyerni tudunk, és ennek érdekében mindent megtegyünk. Jó formában vagyunk, bízok benne, hogy a pozitív szériánk a lehető legtovább tart majd – nyilatkozta Zoran Mikes vezetőedző.
A D-csoportban körbeverés alakult ki, mind a négy csapat egy-egy győzelemmel rendelkezik, a WBC Enisey – Mersin BSB összecsapást csütörtökön rendezik. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük