Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Alsóházi rangadó a láthatáron

Szombaton 16 órától a Szászmedgyesi Gázmetán elleni bajnokin debütál a Sepsi OSK kispadján a kedden kinevezett Eugen Neagoe vezetőedző, aki tegnapi sajtótájékoztatóján fontosnak, de nem létfontosságúnak nevezte a 18. fordulóbeli összecsapást.

Pillanatnyilag komoly gödörben van a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely augusztus vége óta képtelen volt győzni, eddigi teljesítményükkel 11 pontot gyűjtöttek – eggyel többet, mint szombati ellenlábasuk –, ez a rangsor 12. helyéhez elegendő. A piros-fehér mezeseknek nagy szükségük lenne egy újabb győzelemre, így remélhetően oroszlánként fognak küzdeni a pályán.

– Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, ez lesz az első mérkőzés számomra az OSK-kispadon, de nagyon rövid volt az idő a közös felkészülésre, épp csak meg tudtam ismerni a fiúkat a három nap alatt, de természetesen, ez nem lehet kifogás. Azt mondtam nekik is, a legfontosabb, hogy előre tekintsünk, a hátunk mögött kell hagyjuk, ami eddig volt, az számít, ami ezután lesz. Remélem, szombaton Medgyes ellen jobban állunk majd a pályán, és bízom a számunkra kedvező eredményben. Tudom, hogy nem lesz könnyű, a Gázmetán is nagyjából ugyanabban a helyzetben van, mint mi, küzdelmes meccs lesz – fogalmazott Eugen Neagoe, kiemelve, több önbizalmat és elszántságot kért játékosaitól.

A sajtótájékoztatón jelen levő Răzvan Damian védőjátékos elmondta, megunták a sorozatos vereségeket és arra törekednek, hogy megtörjék a negatív sorozatot. Neagoe hozzátette, szeretnék jó eredménnyel megörvendeztetni a szurkolókat, akik példaértékűen viselkedtek az eddigiekben, ezért megérdemelnének egy győzelmet.

A 18. forduló további programja: ma Temesvár–Botoşani (18 óra), Jászvásár–FCSB (20.45); szombaton Krajova–Juventus (19); vasárnap Chiajna–Astra (18), Dinamo–CFR (20.45); hétfőn Voluntari–Viitorul (20.45).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük