Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Alpesisí-emlékverseny

Alpesisí-emlékverseny Sport

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület január 28-29-én Sugásfürdőn megszervezi a Dani Kinga-emlékversenyt. Gyerekek és felnőttek egyaránt jelentkezhetnek online január 27-ig, személyesen a kiírás napján.

A szervezők tájékoztatása szerint január 28-án, szombaton 8.30 és 9.30 között lehet nevezni a helyszínen, a verseny 10 órakor kezdődik, majd 19 órától síbált tartanak az Orchidea Events rendezvényteremben. Másnap 10 órától megkoszorúzzák Dani Kinga sírját a szemerjai temetőben. Iratkozni a versenyre az egyesület honlapján (www.alpinsport.ro, események menüpont alatt) lehet, vagy a helyszínen. Az online jelentkezés határideje: január 27-e, 18 óra.
Gyermekek és felnőttek jelentkezését várják a következő korcsoportokban: felnőttek 19–39 év, 40–59 év, +60 év. Gyermekek: óvodások, I–IV. osztályosok, V–VIII. osztályosok, IX–XII. osztályosok. Azok, akik a síbálon szeretnének részt venni, szándékukat január 23-ig jelezzék az egyesület honlapján.
A háromszéki sportmozgalom kiemelkedő egyénisége, Dani Kinga kiváló testnevelő tanár, példaértékű sportoló 2013-ban távozott közülünk. Az ő emlékére és tiszteletére második alkalommal szerveznek alpesisí-versenyt Sugásfürdőn. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük