Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Alapozzák a versenyszezont

Alapozzák a versenyszezont Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC / MTK Budapest hét tehetséges sportolója nemrég háromnapos karate-szemináriumon kamatoztatta tudását a ciprusi fővárosban, Nicosiában, edzőjük, Vass Hunor kíséretében. A szentgyörgyi karatékák ezennel megkezdték a ráhangolódást a februárban rajtoló versenyszezonra.

A szigetország fővárosában egy helyi egyesület meghívását és vendégszeretetét élvezhették a háromszéki sportolók, akiknek feladatuk volt az ottani sporttársaikat segíteni edzésmunkájukban. A szemináriumot Vass Hunor tréner vezette, akinek elmondása szerint hasznos kimenetelű edzőtáborozáson vannak túl.

„Pénteken érkeztünk meg, és már aznap este tartottunk egy közös edzést. Szombaton egy, illetve vasárnap három edzésünk volt, a legutóbbi nyitott volt a sziget összes sportolója előtt. Jó hangulatban és a sport szellemiségének érvényesülése mellett zajlottak az edzések, többek között a szigetország karate-szövetségének elnöke is megtisztelt a jelenlétével. Úgy gondolom, mindkét fél elégedett lehet, sok élménnyel és új kapcsolatokkal gazdagodhattunk. Április végére újabb meghívást kaptunk vendéglátóinktól” – fejtette ki lapunknak Vass Hunor.

Hirdetés
Hirdetés

Az egyesület versenyzőcsapata elkezdte a 2020-as versenyidény első szakaszára való felkészülést. A tervek szerint februártól újra beindítják az „ovi-karate” tanfolyamukat, ezekre az alkalmakra Sepsiszentgyörgy négy óvodájában lesz lehetőség csatlakozni (Benedek Elek, Hófehérke, Csipike és Pinocchio napközi otthonok) délután 15.30-tól. Az érdeklődők az egyesület honlapján (www.sportol.eu) vagy Facebook-oldalán tájékozódhatnak bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük