Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A test és a lélek szépségéért

A test és a lélek szépségéért Sport

Sándor Lilla dietetikus és fitneszoktató új edzéstípusokkal várja a sepsiszentgyörgyi és környékbeli szabadidősportok kedvelőit a Sport-All Sport Club keretében. A fiatal tréner három évig tanult dietetikát és táplálkozástudományt a budapesti Semmelweis Egyetemen.

 

Sándor Lilla tanulmányai ideje alatt Zumbát oktatott a magyar fővárosban, illetve több fitnesz irányzatban is jártasságot szerzett, így mára már okleves aerobik-fitnesz-, DeepWORK™-, Body&Mind- és Zumba-oktató. Szeptember 25-től kezdődően az említett óratípusokkal ismerkedhetnek meg a sepsiszentgyörgyi mozogni vágyók.

A Body&Mind ötvözi a jóga, pilates, gerinctorna és streching gyakorlatok statikus és dinamikus elemeit. Az óra rendszeres látogatásával fejlődik a testtudatosság, hajlékonyság. Segít az ízületek egészségének megőrzésében, helyes testtartás kialakításában. Megnyugtatja az idegrendszert és oldja a stresszt. Nyújtja és erősíti az izmokat, ezáltal hozzájárul egy harmonikus és fitt alak eléréséhez.

A DeepWORK™ csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning, azaz olyan stressz oldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, amely feltölt, és nem lefáraszt. A mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció.

Az állóképességen, az erőn és a hajlékonyságon kívül a koordináció és a robbanékonyság is növelhető a segítségével. Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű mégis teljesen más, mint az eddig ismert edzésprogramok. Rendkívül intenzíven mozgatja át a testet, kiváló alakformáló és rengeteg pozitív energiával tölt fel.

Funkcionális köredzés+Body&Mind (30+30perc): az intervall edzés hatékonysága a váltakozó terhelésben rejlik. A magasabb terhelést alacsonyabb intenzitású rész követi, így a „pihenő szakaszok” miatt összességében többet tudunk dolgozni magasabb terhelés mellett, előnyben részesítve a saját testsúlyos gyakorlatokat, de az eszközök is előkerülnek. Órákkal edzés után is pörgeti az anyagcserét, így zsírégető hatása az edzés után is kitart.

Mindenik edzéstípust kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja. Az órák helyszínei és időpontjai: Pinocchio-óvoda sportterme (Tulipán utca 1.): hétfőn 19.10–20 óra Zumba, szerdán 18.30–19.20 deepWORK®, 19.30–20.20 Body&Mind, pénteken 18.30–19.20 Zumba, 19.30–20.20 Body&Mind. Olympia Fitness Club aerobik terme (Oltmező utca 7.): kedden 8–9 óra között deepWORK®, csütörtökön 8–9 óra között funkcionális köredzés+Body&Mind. Bővebb tájékoztatásért forduljanak az oktatóhoz (0723.967.766).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük