Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A sportszerűség jegyében

A sportszerűség jegyében Sport

Június 14–16. között harmadik alkalommal került sor az OMNIUM nevet viselő sportolimpiára az unitárius és más, szabadelvűen vallásos fiatalok szervezeteként működő Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet szervezésében.

Hirdetés
Hirdetés

A rendezvényre, amelynek Tusnádfürdő adott otthont, Erdély 26 különböző településéről közel 110 fiatal érkezett. A részt vevő hét csapat fociban, kézilabdában, métában, asztaliteniszben, sprintben, hosszútávfutásban, akadálypályán és a táncmaratonon mérte össze tehetségét.

A versenyszámok mellett sor került egy teqballbemutatóra és -játékra is Ilyés Szabolcs és Koffol Gábor (Góbék Teqball Team) jóvoltából, akik meséltek az egyre népszerűbb sportág kialakulásáról, majd a résztvevőknek lehetőségük volt kipróbálni a játékot. A vasárnap délután eredményhirdetéssel és díjkiosztóval zárult. Az OMNIUM-vándorkupát a SZUIE csapata vihette haza, amely székelykeresztúri egyletes fiatalokból állt. Második lett a marosvásárhelyi KaChuck csapata, harmadik a korondi KID. A sportszerű játékért járó díjakat a SEDFIE és a MADFIE, azaz a sepsiszentgyörgyi és a marosvásárhelyi fiatalok vitték haza. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük