Felhívás!

A sportszerűség jegyében

A sportszerűség jegyében Sport

Június 14–16. között harmadik alkalommal került sor az OMNIUM nevet viselő sportolimpiára az unitárius és más, szabadelvűen vallásos fiatalok szervezeteként működő Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet szervezésében.

A rendezvényre, amelynek Tusnádfürdő adott otthont, Erdély 26 különböző településéről közel 110 fiatal érkezett. A részt vevő hét csapat fociban, kézilabdában, métában, asztaliteniszben, sprintben, hosszútávfutásban, akadálypályán és a táncmaratonon mérte össze tehetségét.

A versenyszámok mellett sor került egy teqballbemutatóra és -játékra is Ilyés Szabolcs és Koffol Gábor (Góbék Teqball Team) jóvoltából, akik meséltek az egyre népszerűbb sportág kialakulásáról, majd a résztvevőknek lehetőségük volt kipróbálni a játékot. A vasárnap délután eredményhirdetéssel és díjkiosztóval zárult. Az OMNIUM-vándorkupát a SZUIE csapata vihette haza, amely székelykeresztúri egyletes fiatalokból állt. Második lett a marosvásárhelyi KaChuck csapata, harmadik a korondi KID. A sportszerű játékért járó díjakat a SEDFIE és a MADFIE, azaz a sepsiszentgyörgyi és a marosvásárhelyi fiatalok vitték haza. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.