Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A siker fejben dől el!

Sportkontroll, edz fejben is! címszó alatt szervez mentális tréninget sportolóknak, edzőknek és szülőknek a hétvégén a Sport-All SC Sepsiszentgyörgyön, a Székely Mikó Kollégium dísztermében. Meghívott: Domján Áron agykontroll-oktató Budapestről.

 

Domján Áron válogatott karatékából lett szakértője ezen területnek, illetve családja honosította meg Magyarországon az agykontrollt, mint képzést, Dr. Domján László személyében. Számos tanfolyam abszolválása után döntött úgy, hogy specifikusan kellene foglalkozni a sportolókkal–edzőkkel és a sportoló gyerekek szüleivel az agykontroll területén belül. Ezért is kapta a „sportkontroll” nevet ez a terület. A szakember számára az agykontroll lehetőséget jelent arra, hogy jobban teljesítsünk, hogy többet hozzunk ki az életünkből.

A tanfolyam sportágtól függetlenül nyitott minden sporttal kapcsolatban álló személy számára. Alsó korhatár 10 év. Szombaton és vasárnap 9–18 óra között zajlik a mentális tréning, másfél óránként 15 perces szünetek, illetve beiktatnak egy 45 perces ebédszünetet is. Minden tanfolyamot elvégző oklevelet kap. Az esemény szervezésében partnerségi szerepet betöltő Csutak Vilmos Pedagógusok Háza hivatalos elismervényt ad azon pedagógusoknak, akik sikeresen teljesítik a tanfolyamot. A tanfolyam díja: 150 lej/fő.

A helyek száma korlátozott, jelentkezni, érdeklődni Vass Hunornál lehet (0743.961.814).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük