Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A pontszerzés a cél

A pontszerzés a cél Sport

Mindkét háromszéki csapat ma lép pályára a harmadosztályos labdarúgó-bajnokságban, a Sepsi OSK II. hazai környezetben játszik a CSO Plopeni ellen, míg a Kézdivásárhelyi SE az Astra 2 otthonában vendégeskedik.

A ranglista utolsó helyére csúszott vissza az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Sepsi OSK másodcsapata, amely jövő kedden pótolja a Székelyudvarhelyi FC elleni idegenbeli meccset. Addig viszont hazai pályán javíthat mérlegén a Kulcsár László edzette alakulat, mégpedig ma délután a hetedik helyen álló Plopeni ellen.

Hirdetés
Hirdetés

A negyedik helyen tanyázó Kézdivásárhelyi SE győzelmi szándékkal utazik az Astra 2 otthonába, a kék-fehér mezesek az előző fordulóban is idegenben tudtak nyerni, a Brassói Kids ellenében. A játéknap rangadóját Brassóban vívja a két élen álló alakulat, a Corona és a SR.

Labdarúgó III. liga, 5. csoport, 8. forduló: ma Sepsi OSK II. – CSO Plopeni, AFC Astra 2 – Kézdivásárhelyi SE, Brassói Corona – Brassói SR Municipal; szombaton CS Blejoi – Brassói Kids Tâmpa. A mérkőzések 15 órakor kezdődnek. A Barcarozsnyói Olimpic – Székelyudvarhelyi FC közti összecsapást november 11-re halasztották amiatt, hogy több hargitai játékos megfertőződött a koronavírussal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük