Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„A név elárulja viselőjét: Gigi”

„A név elárulja viselőjét: Gigi” Sport

Mint megírtuk, a FCSB tulajdonosa, Gigi Becali újságírók előtt kijelentette: semmiképp sem fogja megengedni, hogy a Sepsi OSK megelőzze csapatát, ráadásul Orbán Viktor magyar miniszterelnököt is ellenségnek nyilvánította. A reakciók nem maradtak el.

Hirdetés
Hirdetés

Diószegi László klubtulajdonos több sajtóorgánumnak is megjegyezte: előrelépésnek tartja, hogy „Gigi Becali végre megtanulta a Sepsi OSK nevét”, és – „mivel nekem megvolt a gyerekszobám” – továbbra is sóval és kenyérrel várja Sepsiszentgyörgyre, mert abból nem szűkölködnek. „Ha a magyar kormány és Orbán Viktor támogatott volna bennünket, 50 millió eurós költségvetéssel biztosan megnyertük volna a bajnokságot. Így viszont fájó szívvel, de ki kell mondanom, sosem fogjuk megszerezni a bajnoki címet.”

Hadnagy Attila, az OSK klubigazgatója úgy fogalmazott: nem estek jól a bukaresti milliárdos szavai, de „örülünk annak, hogy ki tudjuk venni a pénzt a zsebéből, mert azt mondta, 10 millió eurót fektet be, hogy erősebbé tegye a FCSB-t, ha úgy látja, a Sepsi húz a bajnokságra. Ez azt mutatja, hogy Gigi Becali kezd lassan félni a Sepsi OSK-tól.”

Tamás Sándor megyetanácselnök a következő bejegyzést tette közzé a Facebookján: „Gigi Becali nekirontott Orbán Viktornak és a Sepsi OSK-nak. Nomen est omen, vagyis: >>A név elárulja viselőjét<<, vagy >>A név maga az ember.<< Az egyik név: Orbán Viktor = győztes. A másik név: Gigi…”

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. július 28., 8:33
    ÉRTÉKELÉS: 14

    Ez , az ikonokat csokolgato „vallasos”, igaz kereszteny ember, oszinte megnyivanulasa ! Nem hazudtolja meg magat bunkosagaval, Neki az Istene a penz!!, Agya gyuszunyi , szaja gyarkapu meretu. Beszelj bolond, beszelj…….