Felhívás!

A négy közé jutás a tét

A négy közé jutás a tét Sport

Elérkezett a visszavágók ideje a női kosárlabda Román-kupa negyeddöntőjében. Mindkét háromszéki klub ma 18 órától idegenben lép pályára, a Sepsi–SIC Aradon, míg a KSE Brassóban veszi fel a kesztyűt helybeli ellenlábasával szemben.

A múlt heti első mérkőzésen a címvédő Sepsi–SIC magabiztos játékkal, 35 pontos győzelmet aratott az Aradi ICIM felett, így hatalmas lépést tett a Final Fourba kerülés felé. A zöld-fehérek hazai környezetben 90–55 (17–20, 23–12, 26–14, 24–9) arányban diadalmaskodtak, és hasonlóan a győzelem a céljuk a mai kiszálláson is.

Ennél jóval nehezebb dolga lesz a kézdivásárhelyi együttesnek, amely múlt szerdán, hazai környezetben szenvedett 28 pontos vereséget (46–74) a jóval esélyesebb Brassói Olimpiától. A KSE már azzal történelmet írt, hogy újoncként bejutott a kupasorozat legjobb nyolc csapata közé, így a tisztes helytállás mellett a tapasztalatszerzés lehet fontos számukra a D. P. Colibaşi Sportcsarnokban zajló mai visszavágón.

A nap másik mérkőzésén a Konstancai Phoenix 15 pontos előny (70–55) birtokában látogat Alexandriára. A Szatmárnémeti–Târgoviște párbajt már a tegnap lejátszották.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.