Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A kupagyőztes ellen az OSK

A kupagyőztes ellen az OSK Sport

Ma 20 órától újabb nehéz meccs vár a Sepsi OSK labdarúgócsapatára, hiszen a kupagyőztes Universitatea Craiova látogat a Sepsi OSK Arénába az 1. Liga 23. játéknapján.

Hirdetés
Hirdetés

A két együttest kilenc pont választja el egymástól a tabellán, az oltyánok az 5., a szentgyörgyiek a 10. helyről várják az összecsapást. Craiova győzelemmel hangolt a meccsre, a Rapidot verte 1–0-ra, megszakítva ezzel hétmeccses nyeretlenségi szériáját. A Sepsi OSK-nak ellenben tíz meccses veretlenségi sorozata szakadt meg a botosáni 1–0-val.

„A morálunk nem a legjobb a botosáni vereség után, de úgy gondolom, a csapat jól állt a pályán, jó úton haladunk. Egy remek csapattal találkozunk, megmutathatjuk, mire vagyunk képesek” – nyilatkozta Cristiano Bergodi, aki jól ismeri az ellenfelet, amelyet az előző szezonban irányított. A háromszéki és az olténiai csapat eddig tizennégy alkalommal nézett farkasszemet az élvonalban, ötször győzött a Dolj megyei együttes, négyszer az OSK, illetve négy mérkőzésen osztozkodtak a pontokon.

A 23. forduló műsora: ma 20 órától Sepsi OSK – Craiova; szombaton 14 órától Voluntari – Medgyes, 17 órától Clinceni – Farul, 20 órától Rapid – Aradi UTA; vasárnap 14 órától Târgoviște – Mioveni, 17 órától FC U Craiova – FC Argeș, 20 órától Dinamo – FCSB; hétfőn 20 órától Kolozsvári CFR – Botoșani.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük