Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A KSE nyert, a Sepsi nem

A KSE nyert, a Sepsi nem Sport

Felemás eredményekkel zárták szereplésüket az elmúlt napokban a háromszéki futsalcsapatok. Az I. ligában érdekelt Sepsi Futsal hétfő este hazai pályán kapott ki Resicabányától, míg a másodosztályos KSE vasárnap Bodzavásárt fektette két vállra.

A lehető legjobban indult a Resicabánya elleni találkozó a Sepsi Futsal számára, ugyanis Bende révén hamar megszerezték a vezetést, ezt követően azonban nem tudták értékesíteni helyzeteiket, a feloszlás szélén álló ellenlábasuk viszont jól kontrázott, és 1-1-es első félidőt követően, Casian és Avramovici dupláival, 4-1 arányban behúzta a győzelmet. A Sepsi Futsal kerete: Kisgyörgy – Bende, Papp Cs., Pulugor I., Pulugor Zs. (cserék: Papp L., Czintos, Incze, Ciobotaru, Veres, Boér, Ambrus, Jakab); edző: Farkas Attila. A szentgyörgyiek az 5. fordulóban, pénteken Székelyudvarhelyen mérkőznek.

A Kézdivásárhelyi SE vasárnap hazai környezetben gálázott a Bo­dzavásári Luceafărullal szemben, Albu (7., 13. 18.), Babei (9.), Ștefănescu (31.) és Rancz (33.) találataival magabiztos, 6–2-es arányú sikert aratva. A KSE kerete: Gondos – Gajdó T., Gáll, Rancz, Albu (cserék: Farkas, Gazda, Bori­cean, Erős, Babei, Ștefănescu, Gajdó Sz; edző: Gazda József. A KSE a 4. fordulóban, október 15-én Gyergyóremetére látogat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük