Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A jövő kosárlabdázói

A jövő kosárlabdázói Sport

Ma dobóversenyekkel és különböző ügyességi próbákkal ér véget a Sepsi Kosársuli hatodik kiadása. A sepsiszentgyörgyi Equites Egyesület által megálmodott intenzív kosárlabdatábor szombaton kezdődött, és mintegy 175 gyereket mozgatott meg.

Évről évre nagyobb népszerűségnek örvend a nyári kosárképzés, míg tavaly 140 résztvevővel zajlott a Kosársuli, idén már rekordot jelentő 175 kosárpalánta igyekezett csiszolni tudását szakértő kezek alatt. Szerbiai és magyarországi szakemberek mellett helyi edzők gondoskodtak a tíz korcsoport (8–18 éves lányok, illetve a 8–16 éves fiúk) képzéséről. A sepsiszentgyörgyieken kívül Kézdivásárhelyről, Csíkszeredából, Gyergyószentmiklósról, Marosvásárhelyről és Budapestről is érkeztek tanulni vágyók a táborba, akik napi két edzésen mélyíthették el a sportághoz fűződő ismereteiket.
A mai táborzáró díjátadón különdíjban részesítik a különböző versenyek győzteseit, és hagyományosan kitüntetik a legfiatalabb, illetve legtávolabbról érkező résztvevőket, de a tábor legértékesebb (MVP) és legperspektivikusabb játékosait is megválasztják. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük