Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A hazai pálya előnye

A hazai pálya előnye Sport

Háromszéki győztese van a Sugásfürdőn és Kőröspatakon zajlott Háromszék Kupa 28. kiadásának. A szombati megmérettetésen a tavalyi évhez hasonlóan, a sepsiszentgyörgyi Dániel Attila diadalmaskodott az 1500 m úszásból, 30,2 km kerékpározásból és 6,2 km szaladásból álló próbában.

– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megvédenem a tavaly kiérdemelt első helyemet itthon. Már a harmadik első helyemnél járok a háromszéki versenyen, ami külön öröm számomra. Maga a verseny nagyon nehéz volt, a vízből másodikként jöttem ki, így kellett hajtsam a biciklit, hogy felzárkózzak. Szerencsére sikerült, sőt három perc előnyt is kiharcoltam. Ilyen előzmények után már kényelmes tempóban futottam, nem erőltettem, de így is sikerült megtartanom a hárompercnyi előnyt a második helyezettel szemben – részletezte a győztes, megköszönve támogatóinak (Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Prodent, Sepsi Rekreatív, Grimas, Bellotto, Isostar, Zone 3).

Hirdetés
Hirdetés

Dániel után a legjobb háromszéki teljesítmény Imreh Lászlóé, aki openben ötödik, a 25–29 éves korosztályban viszont első lett.

Háromszék Kupa, végeredmény, open, olimpiai táv: 1. Dániel Attila 2:15:15, 2. Chindris Mihai 2:17:57, 3. Hota Stelian 2:33:21, 4. Cujbescu Alexandru 2:36:40, 5. Imreh László 2:37:42.

Az Alpin Sport által rendezett Háromszék Kupa az országos tereptriatlon Román-kupa sorozat utolsó, hatodik állomását jelentette.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük