Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A győzelem reményében

A győzelem reményében Sport

Újabb kőkemény ellenfél vár a Sepsi OSK-ra, amely a szerdai, Craiova elleni parádés győzelme után ma 19 órától a címvédő Kolozsvári CFR vendégeként játszik a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 7. fordulójában. A kincses városbeli az egyetlen olyan alakulat az élvonalban, amelyet a háromszékieknek még egyszer sem sikerült legyőzniük.

„Egy olyan meccs lesz, mint a többi, ahol a három pontért játszunk, persze emellett presztízscsata is, mivel eddig még nem sikerült nyerni a kolozsváriak ellen, erre készültünk, erre vágyunk, majd kiderül, hogy képesek leszünk-e rá. A CFR a bajnoki címre hajt, jelenleg első helyen áll, így biztosan mindent megtesz a győzelemért. Tudom, hogy sokan spekulálnak, de minket ez nem érdekel, az a fontos, amit a pályán mutatunk” – fogalmazott a meccs előtt Leo Grozavu vezetőedző, utalva a román sajtó némely kijelentésére, miszerint az OSK „segítené” a CFR-t.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK eddig egyszer sem tudta legyőzni a hatszoros bajnokot az élvonalban, eddig 11 alkalommal csaptak össze, a piros-fehérek erejéből pedig mindössze két döntetlenre futotta, kilenc meccsen a kincses város csapata örülhetett a sikernek.

A 7. fordulóban: ma 19 órától Kolozsvári CFR–Sepsi OSK, 21.30-tól FCSB–Academica Clinceni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások