Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A fővárosban karatéztak

A fővárosban karatéztak Sport

Hétvégén a Bukarest melletti Izvorani-ban található Olimpiai Központ adott otthont a karatésok össz stílus országos bajnokságának, ahol a Sport-All SC karate-szakosztályának mintegy 17 sportolója is versenybe szállt a román bajnoki címekért.

 

„Az országos döntőn csak azon sportolók vehettek részt, akik a saját stílusversenyükön is dobogós helyen végeztek. Egyesületünk mérlege két országos bajnoki cím, egy ezüst-, és három bronzérem” – osztotta meg lapunkkal Vass Hunor edző.

A Sport-All díjazottjai: Jankó Andrea (U14 +52 kg) és Török Panka (kadet -54 kg) aranyérmet, Halmágyi Chanel (kadet -47 kg) ezüst-, míg Antal Gréta (U14 -47 kg), Daragics Viktória (junior -59 kg) és Tamási Panna Fruzsina (kadet -61 kg) bronz érmet szerzett.

„Az elért eredménnyel sajnos nem vagyok a legelégedettebb. Keresem a vétett edzői vagy felkészülési hibákat és javítani is fogjuk. Azért is, mivel az elkövetkezendő két hét is mozgalmas lesz sportolóinknak, így sürget az idő, hogy mielőbb orvosoljuk a hiányosságot. Április utolsó hétvégéjén mintegy 7 sportolónk a spanyolországi A Coruna városában lép küzdőtérre a ifjúsági ligasorozat (Youth League) következő állomásán, amelyet rögtön a Magyar Karate Bajnokság követ Budapesten” – sorolta a tréner.

A Sport-All SC karate-szakosztályának támogatói: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, Orex, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Twins Construct, Papo, Sebert Tehnologie, Tóth-Pál zálogház,Totalterm, Diopanprod, Nasa, Sajgo Trans, ReSelecto.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük