Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Farul vendégeként játszik az OSK

A Konstancai Farul otthonában igyekszik jó eredményt elérni a Sepsi OSK a labdarúgó élvonal 4. fordulójában, a sepsiszentgyörgyiek semmiképp sem számíthatnak könnyű mérkőzésre az idényben veretlen tengerpartiak ellen. A Farul ráadásul még gólt sem kapott az eddigi három fordulóban.

Hirdetés
Hirdetés

A sérülések által megtizedelt Sepsi OSK jó szerepléssel feledtetné a múlt heti fiaskót, amikor nagy meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget az újonc Miovenitől. Leo Grozavu vezetőedző is kemény összecsapásra készül a jó formában játszó Farul ellen.

„Nehéz és hosszú kiszállás vár ránk egy nagyon jó csapat ellen. Mindig komoly ellenállásba ütköztünk Konstancán, bárhogy is hívták a csapatot, Hagi Akadémia, Viitorul, vagy újabban Farul. Rengeteget számít Hagi visszatérése a kispadjukra, bízom benne, hogy kiélezett csata lesz a pályán, igazságos bíráskodás mellett” – nyilatkozta a Sepsi OSK 53 éves szakvezetője.

Négy forduló után két vasutas alakulat – a Kolozsvári CFR és Bukaresti Rapid – vezeti a tabellát. A címvédő Kolozsvári CFR győzelemmel tért haza az újonc CS Miovenihez tett kiszállásáról, a mérkőzés egyetlen gólját  Claudiu Petrila lőtte, aki immár három találatnál tart a Sepsi OSK-től való visszatérése óta.

Labdarúgó 1. Liga, alapszakasz, a 4. forduló eddigi eredményei: FC Botoşani – Aradi UTA 2–1, CS Mioveni – Kolozsvári CFR 0–1, Academica Clinceni – FCU Craiova 1–2, FC Argeş – Bukaresti Rapid 0–1. A mai műsor: 18.30-tól Konstancai Farul – Sepsi OSK, 21.30-tól CSU Craiova – FC Voluntari.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük