Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A döntőért küzdenek

A döntőért küzdenek Sport

A csoportkör lezárultával az elődöntő van terítéken az ifjúsági futsalbajnokságban, az U19-es korosztályú együttesek a döntőbe kerülést igyekeznek kiharcolni. A Sepsi Futsal tegnaptól Galacon, míg a Kézdivásárhelyi SE mától kezdődően Székelyudvarhelyen küzd a nyolcas döntőben való szereplés jogának kivívásáért.

A versenykiírás szerint a továbbjutott csapatokat négy darab hármas csoportba sorolták, a Farkas Attila és Bende Lajos által felkészített sepsiszentgyörgyiek a C-csoportba kerültek, ahol a házigazda Galaci United és az Internazionale Vaslui az ellenfelük. A Gazda József és Gáll Attila által irányított kézdivásárhelyi együttes D-csoportbeli ellenfelei a házigazda FK Székelyudvarhely és a Nicu Gane Fălticeni. A csoportokból az első két helyezett jut be a nyolcas döntőbe, amelyet várhatóan a hónap végén rendeznek meg az egyik döntős otthonában.

U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, elődöntő, székelyudvarhelyi sportcsarnok: ma 18 órától FK Székelyudvarhely–Kézdivásárhelyi SE, szerdán 11 órától Kézdivásárhelyi SE–Nicu Gane Fălticeni, csütörtökön 11 órától FK Székelyudvarhely–Nicu Gane Fălticeni. A Sepsi Futsal tegnap délután a Galaci United ellen kezdett, ma 16 órától pedig Vaslui csapatával mérkőzik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük