Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A CFR ellen a bajnokverő OSK

A CFR ellen a bajnokverő OSK Sport

Újabb nagynevű ellenfél látogat a Sepsi OSK ideiglenes otthonául szolgáló brassói Ifjúsági Stadionba, ma 21 órától az idegenlégiósoktól hemzsegő Kolozsvári CFR lesz a piros-fehér mezesek vendége a labdarúgó I. liga 6. fordulójának zárómérkőzésén. A klub pénteki sajtótájékoztatóján Bokor János sportigazgató és Issa Thiaw játékos vetítette előre a mai összecsapást.

Mint ismert, az előző játéknapon a Sepsi OSK Medgyesen szenvedett 2-1-es vereséget, míg a kolozsváriak 1-0-ra legyőzték a Dinamót. Bokor János, a Sepsi OSK sportigazgatója a gyenge első félidei játékban látta a kudarc okát.

– Nagyon gyengén teljesítettünk az első félidőben, az elkövetett hibák sokba kerültek, Medgyes verhető csapat lett volna, nagyon bíztunk az ottani pontszerzésben, sajnos, pont nélkül kellett hazatérnünk. Remélem, hogy az edzők és a játékosok egyaránt tanultak ezekből a hibákból, és a jövőben nem hagyjuk kihasználatlanul a lehetőségeinket – fogalmazott, hozzátéve, hogy roppant nehéz dolguk lesz a bajnokság egyik legerősebb csapatának számító CFR ellen.

– Jelenleg a kolozsváriak játszanak a legjobb formában a bajnokságban, nem beszélve a költségvetésükről, illetve a csapat vezetőedzőjéről, Dan Petrescuról. Reméljük, hogy felnövünk az ő szintjükre, és 150 százalékos teljesítményt nyújtunk a pályán, megnehezítve a dolgukat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a papírforma nem mellettünk szól, nem mi vagyunk az esélyesek, de megfelelő hozzáállással borsot törhetünk az orruk alá, annál is inkább, hogy két alapjátékosuk nem léphet pályára – közölte a sportigazgató, utalva Camora és Culio eltiltására, akiket a Dinamo elleni rangadón állítottak ki.

Mame Seydina Issa Laye Thiaw szerint igazságtalanul veszítették el a medgyesi mérkőzést, véleménye szerint ez nem következett volna be, ha az első félidőben is úgy játszanak, mint a másodikban.

– A saját hibánkból kaptunk ki, bátortalanul játszottunk, remélem, tanulunk a tévedéseinkből és elérjük majd azt a szintet, amit elvárnak tőlünk a szurkolóink – fejtette ki a szenegáli középpályás.

Ezúttal is várják a háromszéki szurkolókat a mérkőzésre, azért, „hogy hajtsák előre a csapatot és segítsenek egy jó eredmény elérésében”. Úgy legyen!

A 6. forduló eddigi eredményei: Temesvári Poli – Viitorul 0-0, Chiajna – Juventus 1-1 (gólszerzők: Cristescu 45., illetve Mazarache 45.), FCSB – Astra Giurgiu 1-1 (Gnohere 65., illetve Moise 7.). A Jászvásár – Dinamo mérkőzés lapzártánk után zárult. A mai műsor: FC Voluntari – Medgyesi Gázmetán (18.30), Sepsi OSK – Kolozsvári CFR (21 órától).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük