Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A bajnokság berekesztése a legjobb megoldás

A bajnokság berekesztése a legjobb megoldás Sport

Leo Grozavu, a Sepsi OSK vezetőedzője szerint a bajnokság berekesztése lenne a legjobb megoldás a jelenlegi kényszerhelyzetben, és inkább előkészíthetnék az új bajnoki idényt.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK jelenleg Kolozsváron tartózkodó vezetőedzője a Prosport internetes portál péntek reggeli műsorában úgy fogalmazott, bárhogyan is fejeződik be a bajnokság, biztosan lesznek elégedetlenek. Mint mondta, a koronavírus-járvány okozta hosszú kényszerszünet miatt inkább le kellene zárni a bajnokságot, és nulláról elkezdeni a következőt. Leo Grozavu azt is hangsúlyozta, a klubnál nincsenek anyagi gondok, és naprakészen állnak a fizetésekkel, ez pedig nyugalomra ad okot a jövőre nézve.

Mint ismeretes, a meghatározatlan időre felfüggesztett I. liga alsóházi rájátszásából két fordulót játszottak le, a Sepsi OSK két 1–1-es döntetlennel kezdett (a Jászvásári Poli és a Chindia Târgoviște ellen). A sepsiszentgyörgyiek az FC Viitorul mögött a második helyen állnak a rangsorban.

Addig is, amíg eldől az élvonalbeli bajnokság sorsa, a szurkolók részt vehetnek az április 9-re tervezett Sepsi OSK és FK Csíkszereda közötti képzeletbeli mérkőzésen. Amint arról beszámoltunk, a kényszerszünet miatt sportesemények nélkül maradt csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi sportbarátok gyűjtést szerveznek a koronavírussal küzdő két székelyföldi kórház munkaközösségei számára. A jótékonysági akciót a csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió futball- és kosárlabda-szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics hirdette meg. A fiktív mérkőzés helyszíne az épülő sepsiszentgyörgyi stadion lesz, a jegyek egységesen 15 lejbe kerülnek, ezekből bármennyit lehet vásárolni a következő bankszámla-számon: RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001 ASOCIATIA SEPSI BC FANS SWIFT-kód: RNCBROBU. Az adományozók a megjegyzés rovatban a „jegyár/bilete” kulcsszavakat tüntessék fel. Jegyeket a mérkőzés napjáig lehet vásárolni, igénylés esetén virtuális belépőket is kiállítanak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük