Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zöld Péntek: gyalog ment a Victoria palotába Florin Cîţu miniszterelnök

Zöld Péntek: gyalog ment a Victoria palotába Florin Cîţu miniszterelnök Románia

Csatlakozott a környezetvédelmi minisztérium Zöld Péntek programjához és gyalog ment pénteken a Victoria palotába Florin Cîţu miniszterelnök.

Hirdetés
Hirdetés

A kormányfő szerint 15 percig tartott, míg „kizárólag gyalog” beért munkahelyére.

Cîţu azt nyilatkozta: „gyakran megtörténik”, hogy gyalog megy a Victoria palotába, kerékpárral nem közlekedik, metróval viszont szokott utazni.

A Zöld Péntek kampány a társadalom környezettudatosságát erősítené. A program egyik hosszú távú célkitűzése rávenni a rendszerint autóval közlekedőket, hogy péntekenként közlekedjenek biciklivel, elektromos rollerrel, gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. március 12., 14:08
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Én is gyalog mentem munkába. Mondjuk nehéz is lenne a hálószobából autóval menni a nappaliba. Sokkal kevesebb autó indulna be minden reggel, ha az otthonról dolgozást népszerűsítenék. Amíg a villanyautó ennyire drága ez a legjobb módja, hogy ne szennyezzünk a városban. A másik módja amivel már rövid távon, érezhetően kevesebb szennyezést lehet elérni az a házak szigetelése.

  • User
   Dátum: 2021. március 13., 11:23
   ÉRTÉKELÉS: 2

   Ők a NÉP fiai!Gyurcsány mutogatja magát ,hogy Brüsszelben ő viszi óvodába a gyereket…öltönyben és piros teniszcipőben!Elfelejtett cilindert tenni a fejére.