Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zaklatták a szomszédai, kitessékelték az üzletből, mert a járványkórházban dolgozik

Zaklatták a szomszédai, kitessékelték az üzletből, mert a járványkórházban dolgozik Románia

Facebook-oldalán tette szóvá panaszát egy galaci nő, aki a városi járványkórházban dolgozik orvosi asszisztensként, és szomszédai zaklatni kezdték emiatt. A történet a honvédelmi minisztériumhoz is eljutott, akik virággal és tapssal köszönték meg a szolgálatát.

Hirdetés
Hirdetés

Mint leírta, 20 éve lakik ugyanabban a tömbházban, ahol most azzal kellett szembesülnie, hogy szomszédai klórral öntötték le ajtaját, sőt a rendőrséget is ráhívták. Ezen felül a helyi kisboltban sem szolgálták ki amiatt, hogy kórházban dolgozik, egy alkalommal még ki is tessékelték a helyiségből.

Bejegyzése hamar szárnyra kapott a közösségi médiában, így a román honvédelmi minisztériumhoz is eljutott. Csütörtökön a honvédelem emberei a tömbháza előtt várták a nőt, hogy virággal és tapssal köszönjék meg neki munkáját, és a szomszédok nevében is elnézést kérjenek tőle.

„Elnézést kérünk az ő nevükben is, Mihaela! Egyeseknek te hős vagy – írja Facebookon közzétett bejegyzésében a honvédelmi minisztérium. Hozzátették, habár nem tudják eltörölni az asszisztensnőt ért sérelmeket, de mindenki figyelmét fel szeretnék hívni arra, hogy értékeljék az erőfeszítéseit, amit eddig tett.

A Digi24 szerint a galaci rendőrség csütörtökön bűnügyi eljárást indított annak az üzletnek a tulajdonosa ellen, ahol megtagadták a nő kiszolgálását, majd kiutasították a helyiségből.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások