Felhívás!

Valeriu Gheorghiţă a Facebookon üzent az oltáskampány kezdetének évfordulója alkalmából

Valeriu Gheorghiţă a Facebookon üzent az oltáskampány kezdetének évfordulója alkalmából Románia

A Facebookon tett közzé üzenetet Valeriu Gheorghiţă, az országos oltáskampányt koordináló bizottság (CNCAV) vezetője abból az alkalomból, hogy kereken egy éve kezdődött el a lakosság Covid-19 elleni beoltása Romániában.

‘Ma egy éve, hogy Románia az Európai Unió többi országával együtt megkezdte a Covid-19 elleni oltási kampányt! 2020. december 27-e volt az első lépés a normalitáshoz való, régóta várt visszatérés felé. Sokunk számára annak reményét jelentette, hogy az oltás révén együtt legyőzhetjük ezt a világjárványt. A kemény munka csak akkor kezdődött! Logisztikai, egészségügyi és mindenekelőtt kommunikációs kihívásokkal teli időszak következett, amely próbára tette lelki egyensúlyunkat, szakmai érettségünket, kitartásunkat és kommunikációs képességünket a válságos pillanatokban! Voltak szakmai elégtétellel teli pillanatok is, amikor az oltási folyamat működőképessé vált, és lépésről lépésre mindenki, aki be akarta oltatni magát, megtehette ezt. Minden egyes ember, aki a vakcina mellett döntött, motivált minket, és egy lépést jelentett előre, a normalitás felé’ – írja Valeriu Gheorghiţă.

A katonaorvos emlékeztetett, hogy az eltelt év alatt Romániában több mint 15.749.000 adag oltást adtak be. Több mint 7.918.800 személy kapott legalább egy adag oltást, több mint 7.781.560 embert teljeskörűen beoltottak, és több mint 1.960.330-an az emlékeztető oltást is megkapták.

A bejegyzésben Gheorghiţă köszönetet mondott munkatársainak, az egészségügyben dolgozóknak, a sajtónak és mindazoknak, akik beoltatták magukat. “Legyen jobb évünk, és maradjunk felelősségteljesek, szolidárisak az egészség érdekében!” – üzeni az oltáskampány vezetője.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások