Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

USR-PLUS: hazugságkampány része, hogy együttműködtek a titkosszolgálatokkal

USR-PLUS: hazugságkampány része, hogy együttműködtek a titkosszolgálatokkal Románia

Az USR-PLUS 2020 Szövetség szerint hazugságkampány része, hogy együttműködtek a titkosszolgálatokkal. A szövetség két vezetője, Dan Barna (Mentsétek meg Romániát Szövetség – USR) és Dacian Cioloş (Igazság, Egység és Szolidaritás Párt – PLUS) azt mondta: a kampányt „néhány tolvaj” irányítja, akiknek semmi bizonyítékuk nincs.

Hirdetés
Hirdetés

„Látszik, hogy semmilyen érvet nem tudnak felhozni ellenünk, csak ilyen semmivel nem bizonyított spekulációkat, amelyeket a Liviu Dragnea politikai befolyása alatt álló médiaorgánumok ismételnek és görgetnek maguk előtt. A PLUS minden vezetőjének nyilatkoznia kellett, hogy nem kollaborált sem a régi Securitatéval, sem az új titkosszolgálatokkal. Ezt a saját felelősségre adott nyilatkozatot bárki ellen fel lehet használni a bíróságon, aki hazudott” – jelentette ki egy sajtóértekezleten Dacian Cioloş.

Dan Barna szerint egyszerű „hazugságkampányról” van szó, amennyiben az USR mostani tagságának átlagéletkora 1990-en 11 év volt, így „abszolút nevetséges” kapcsolatba hozni őket a Securitatéval.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások