Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Törcsváron szervezett halloweeni bulit Elon Musk

Törcsváron szervezett halloweeni bulit Elon Musk Románia

Bár az Elon Musk által a törcsvári kastélyban szervezett Halloween-buliról egyelőre túl sok részlet nem szivárgott ki, a Dracula’s Experience fantázianevet viselő parti hangulatáról sok mindent elárul az, hogy vasárnap az esti órában farkasüvöltést és más ijesztő hangokat lehetett hallani a környéken – írja a Krónika.

A sztárok luxusautókkal, halloweeni jelmezekbe beöltözve érkeztek a helyszínre, ahol a hírek szerint reggelig tartott a dínomdánom.

A meghívottak között – amint arról korábban beszámoltunk – számos milliárdos és szupersztár neve szerepelt, mint Serghey Brin (a Google alapítója), Luke Nosek (a PayPal társalapítója), Steve Jurvetson (a Hotmail alapítója), Larry Page (a Google társalapítója) vagy éppen Angelina Jolie. Legtöbben már korábban megérkeztek Brassó megyébe, ahol szombat este egy brassópojánai rusztikus bulin vettek részt, majd a vasárnap egy brassói belvárosi sétával indult, sokan felkeresték a Feketetemplomot is.

A vendégek egy része a Cenk alatti város központjában egy villásreggelit is elfogyasztott a Prato vendéglőben. Az étterem tulajdonosa szerint semmi különleges igény nem merült fel, csak abból választottak, ami az étlapon szerepel, egy főre pedig átlagosan 75–100 eurós volt a fogyasztás.

A törcsvári kastélyban 21 órától kezdődött a buli, a meghívottak ezt megelőzően egy vacsorára voltak hivatalosak egy közeli vendéglőbe, ahová már mindenki halloweeni jelmezben érkezett. Bár voltak közöttük akik hagyták, hogy az összesereglett ajtósok filmezzék, fotózzák őket, az újságírói kérdésekre nem válaszoltak.

A kiszivárgott étlap szerint a vendéglőben a főétel sáfrányos kacsasült volt tökkel, siitake gomba savanyított hagymával és burgonyapüré, illetve sült krumpli is szerepelt az étlapon romániai szarvasgombával. A vegetáriánusok esetében a kacsasültet sült zeller helyettesítette. A főfogáshoz új-zélandi Greywacke Pinot Noir-t szolgáltak fel. A desszert vaníliás almatorta volt almaszörbettel, és 2008-as tokaji Oremus bort, illetve ötputtonyos tokaji aszút is felszolgáltak.

Az értesülések szerint Elon Musk még két napig Romániában marad.

forrás: Krónika

fotó: Castelul Bran/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. november 2., 10:34
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Mi van ,már a tokaji bor is ott terem?
  A borok királya a királyok bora.Gondolom ,hogy a piros-fehér-zöld szalagot rajtahagyták,vagy jött Tanasă és cirkuszolt,hogy itt a mi Vlad Țepesünk földjén,stb.

 • User
  Dátum: 2022. november 2., 11:17
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Ami az árakat illeti.Egy magára adó ,patinás étterem magas árakkal dolgozik.A személyzet,a dekoráció,evőeszközök ,borok választéka,hozzávalók minősége és ami nagyon fontos ,a vendégkör ,minősége’és méhsok más
  dolog amiről fogalmunk sincs.Az árak ennek megfelelően alakulnak.

 • User
  Dátum: 2022. november 2., 12:37
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Folytatnám a fentieket
  Gondolom sokunknak megvan Kövi Pál ,Erdélyi Konyha c. könyve.A vékony /külső borítólapján belül vagy hátul volt vele egy beszélgeté(sajnos ez már nekem nincs meg).
  Neki N-Yorkban volt egy éttetme ,a Four Season(Négy Évszak)A neve sokat mond…a termek az évszakoknak megfelelően voltak berendezve.A látogató köre mágnások és híres színészek ,a helyeket már- pontosan nem emlékszem mennyi idővel,talán ehy hónap?- előre le kellett foglalni.Árak?Volt egy egyszerű fogás amit megemlített.Pisztráng(1!)kékre főzve petrezselyemzöddel.Ára $100.A könyv 1980 -ban jelent meg!Az akkori dollár és a mostani
  vásárlóerejét feltétlenül hasonlítsuk össze!

 • User
  Dátum: 2022. november 2., 17:49
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A könyv címe:Erdélyi lakoma! Mivel nem sok magyar könyvet lehetett vásárolni annak idején, ezért szinte minden könyvszerető családnak megvan. A New York-i étterme a származásának (is) köszönhető, mint ahogy az is, hogy a könyv megjelenhetett, amikor már szinte minden(ki) indexen volt!

 • User
  Dátum: 2022. november 2., 18:13
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Hát nem volt gyerekkoruk .. Legalábbis boldog gyerekkoruk biztosan nem. Hiába a sok pénz… És semmit nem irigylek tőlük. Sem a kaviárt sem a pezsgőt! Az értékrendjüket aztán végképp nem… Feltűnési viszketegség… Na az igen.

 • User
  Dátum: 2022. november 2., 22:59
  ÉRTÉKELÉS: -1

  No, igen, az egy külön világ. De hogy savanyó hagyma tökkel? Van ember, aki megeszi azt? Mint lehet a körítés sáfrányos sült ruca, esetleg a rucát megenném belőle. Sáfránnyal vagy anélkül. Vajon anyósom tyúkhúslevese mennyit érne abban a vendéglőben? Biztosan merem állítani, nincs az a hétcsillagos séf, aki olyant tudna főzni!