Felhívás!

Több helyen összecsapásra került sor a rendőrség és az elszigetelés szabályait megszegők között

Több helyen összecsapásra került sor a rendőrség és az elszigetelés szabályait megszegők között Románia

Több helyen összecsapásra került sor az ortodox húsvét alatt a rendőrség és az elszigetelés szabályait megszegő személyek között – tájékoztatnak rendőrségi források.

Vasárnap este a bukaresti ötödik kerületben, a különleges erők (SAS) és a rendőrség egységei szolgálati fegyvereiket is használták, hogy megakadályozzák egy konfliktus elfajulását, amely több ittas személy között alakult ki. Senki nem sérült meg. A rendőrség 37 személyt előállított.

Szintén vasárnap este, Ploieşti külvárosában, ugyancsak az alkohol hatása alatt álló személyek hasonló konfliktust idéztek elő. Itt is a rendőrség és a SAS lépett közbe.

A Brassó melletti Négyfaluban is figyelmeztető lövéseket adtak le a rendőrök vasárnap, amikor a tömeg botokkal támadt egy, állítólag szándékosan közéjük ható gépkocsivezetőre és járművére. Az eset kapcsán hétfőn nyolc ember ellen emberölés kísérlete gyanújával indult büntető eljárás.

Vasárnap délután Vajdahunyadon 30 napos előzetes letartóztatásba vettek négy személyt, akik szombaton kövekkel támadtak a rendőrökre a város egyik negyedében. Az incidensben részt vevő több más személyt megbírságoltak. A rendőrség két gépkocsija megrongálódott. Az erőszakos cselekedetekre akkor került sor, amikor a rendőrség az elszigetelés szabályainak betartását ellenőrizte.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 20., 9:10
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Most látják meg, hogy mihez vezetett a sok szocsi és segélyes!😁 90 után megtriplázódott a cigányok száma! Iskolázatlanok, műveletlenek,semmi jóra nem lehet számítani részükről! 99% nincs rendes munkahelye és erről csakis ők tehetnek! Nem diszkrimináció amit ők ordítanak, hanem pusztán a gének titka!🤣

 • User
  Dátum: 2020. április 20., 12:13
  ÉRTÉKELÉS: 20

  Ez annak koszonheto, hogy a legelso intezkedesek meg februarban arrol szoltak, hogy ketmillio tolvajt, betorot, koldust es rablogyilkost engedtek be az orszagba !

 • User
  Dátum: 2020. április 20., 14:40
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Most kezdem érteni ,hogy Magyarországon egyesek Trianont szerencsésnek is! tekintik,hogy nagyjából megszabadultak bizonyos’populációtól’ Vajdahunyad,Négyfalú a Szeben megyei falú/neve?/ ,Erdélyben vannak,nemsokára Székelyföldön is megjelenhet ,mert vérszemet kapnak.A román kommentelők ‘pacoste -nak /csapás/nevezik őket.Mi lesz még itt? Akkor lesz komolyabb, ha egy rendőrt v csendőrt kivégeznek botokkal ,vascsövekkel ,kővel ,késsel.Meg kell ezt várni?

  • User
   Dátum: 2020. április 21., 14:59
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Na látom ,hogy egyesek megértették a lényeget a hozzászólásomból…Többek között van egy filmecske is a következő címel Kell-e nekünk Erdély? Szerintem 100 év alatt úgy lerombolták,hogy az Anyaországnak egy nagy teher lenne jelen pillanatban .Csak a realitás kedvéért…Németo.egyesítése… pedig ott nem nagyon voltak etnikumok!! Ezért az autonómia a célkitűzés ,a reálisabb …Most a románoknak el kell dönteniük kik nekik a jobb…egy dolgos ,kulturált népcsoport akik fogható-látható értéket alkottak-alkottnak ,vagy egy kezelhetetlen ,félig barbár népcsoportot ,amelyikkel nap mint nap meggyűlik a bajuk. A szászokat eladták,azoknak az ‘ékszereikkel ‘ dicsekednek a világ előtt.Most divsekedhetnek a saját kezüleg létrehozott gólemekkel.

  • User
   Dátum: 2020. április 21., 9:08
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Tudja jól, hogy cigányok zavarognak. Ha egy román ember a borsodi cigányok viselkedése alapján mondaná, hogy ez a magyar nemzet, gondolom, nem esne jól. Hát legyünk tárgyilagosak.

   • User
    Dátum: 2020. április 21., 13:25
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Na ez a probléma ,hogy legtöbbször NEM mondják ,írják ki a PC miatt ,hogy kik csinálják a balhét.mert a parancs az ,hogy el kell kendőzni ,ahogy Ny-Európaban nem szabad kimondani hivatalosan ?hogy kik a késelők.Akik saját magukat Cz.nak nevezték amikor ide érkeztek most a nagyokosok átnevezték őket és az eredeti sértő lett mert…de a farkasra hiába teszel báránybőrt,csak farkas marad.A buli folytatodott Feketehalmon és Kiskapuson ahogy egy sorozatos film.

 • User
  Dátum: 2020. április 21., 8:39
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Ez történik, mikor a rendőrséghez, csendorseghez nem szakmái szempontok szerint alkalmaznak embereket, hanem a jól ismert oláh módszer szerint: ismeretség, spaga, stb…

  • User
   Dátum: 2020. április 21., 17:46
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Először is kérem azokat akik a lesz szót így írják ,hogy lessz, ezt ne tegyék többé! Megspórolnak egy s betüt amit más szavakban felhasználhatnak .Köszönöm.
   Ha majd ősszel karantén lesz/így!/ akkor valakik, akiknél ez hagyomány , hamarabb elkezdődik a betakarítás.Egyeseknél már mot elkezdődött rögtön az ültetés után azt tudom Oltszemen.