Felhívás!

Tíz lejért vert agyon egy férfit egy 16 éves suhanc

Tíz lejért vert agyon egy férfit egy 16 éves suhanc Románia

Ijesztő kegyetlenséggel vert meg egy 56 éves férfit egy 16 és egy 13 éves fiú tíz lejért. Az áldozat belehalt a sérüléseibe. Az idősebbik fiút letartóztatták.

A bűncselekmény még októberben történt a Iaşi megyei Vâlcele nevű faluban, de a suhancok kegyetlenségéről készült felvételek csütörtökön kerültek ki a sajtóba. Ezeket egy helyi kocsma térfigyelő kamerája rögzítette. Az alábbi videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

https://youtu.be/USx-LqcvhdM

A felvételeken látszik, amint a 16 éves Ştefan Popa odamegy a békésen iszogató, enyhén ittas férfihez, és minden figyelmeztetés nélkül, a szadizmussal határos módon ütlegelni, rugdosni kezdi. Az agresszióban egy rövid ideig részt vett a 13 éves fiú is. Utóbbi vette el az ügyészek szerint az áldozattól a 10 lejt, amit utólag elosztott a barátjával.

Az 56 éves férfi már akkor megsérülhetett, de saját lábán haza tudott menni, miután a támadói távoztak a kocsmából. Ám a 16 éves suhanc hirtelen ismét felbukkant az udvarán, és ezúttal eszméletlenre verte – számolta be az adevarul.ro-nak Mihaela Apostol törvényszéki ügyész. Az áldozat kómában volt, amikor a szomszédok által riasztott mentősök kórházba vitték. Egy hónapra rá belehalt a sérüléseibe.

Ştefan Popa előzetes letartóztatását december 18-án rendelte el a bíróság. Akkor már házi őrizetben volt egy másik rablásért.

(Maszol/Adevărul)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.