Felhívás!

Szidalmazzák és megalázzák a karanténközpont alkalmazottait az ott lakók

Szidalmazzák és megalázzák a karanténközpont alkalmazottait az ott lakók Románia

Herkulesfürdőn karanténközponttá alakítottak egy szállodát, amelynek most több alkalmazottja azt állítja, hogy nem szolgálják ki őket az üzletekben. A hotel képviselői szerint egyes karanténba helyezett emberek szidalmazzák az alkalmazottakat, kidobálják a szemetet az ablakon, összetörik a televíziókat és a bútorokat, írja a Mediafax.

Az alkalmazottak szerint mindent tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy jó feltételeket biztosítsanak az ott tartózkodók számára, ám sokuk mégis elégedetlen. „Nem könnyű a helyzet számunkra. Mi mindent megteszünk, lehet, hogy egyes termékek nem felelnek meg az ízlésüknek” — mondta Laura Pătru, a szálloda képviselője.

Ilyen körülmények között — mondja — nagyon nagy a nyomás alatt dolgozik a szálloda körülbelül 20 alkalmazottja. Annál is inkább, hiszen a helyiek is elkerülik őket. “Mindannyiunk számára nehéz ez a helyzet. Egyrészt, mi félelmet jelentünk az emberek számára. Másrészt, ezt a hozzáállást sok helyről megkapom, a közösségtől, amely körülvesz. Az üzletekben nem szolgálnak ki, de van olyan ember is, aki elkerül, amikor találkozunk” — tette hozzá.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. április 9., 12:27
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Szuksegallapot van! Ilyenkor nagyobbak a buntetesek a kihagasokert! Csak alkalmazni kene! NEm tetszik a karanten? Maradtal volna ott, ahol eddig voltal!