Felhívás!

Szexuális felvilágosítással kapcsolatos programokat kell szervezniük az iskoláknak

Szexuális felvilágosítással kapcsolatos programokat kell szervezniük az iskoláknak Románia

Kihirdette Klaus Johannis államfő a törvényt, amely egészségügyi neveléssel, többek között szexuális felvilágosítással kapcsolatos programok szervezésére kötelezi az iskolákat.

A gyermekvédelemről szóló 2004/272-es törvényt módosító jogszabály értelmében a helyi közigazgatási hatóságoknak és a tanintézeteknek gondoskodniuk kell arról, hogy félévente legalább egy alkalommal kerüljön sor az iskolákban egészségüggyel kapcsolatos és szexuális felvilágosításra.

A kezdeményezés célja többek között a nemi úton terjedő betegségek és a kiskorúak teherbe esésének megelőzése.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 3., 16:54
  ÉRTÉKELÉS: 2

  És ki tartja?Johannis?! Tudtommal 1 tanárnak sincs ilyen végzettsége! Így is folyton leépíteni akarják őket, meg óraszám csökkentést akarnak folyton, pedig nagyon le vannak csökkentve az órák 10-15 évvel ezelőtthöz viszonyítva!😎

 • User
  Dátum: 2020. április 5., 12:57
  ÉRTÉKELÉS: 7

  És az igazgató úr fiacskája könnyebb feladatot fog kapni mint a Mórickás viccben?!😁😂
  Fertőzött korházainkban halomra halnak az emberek, több millió ember az országban minimálbérért jár be dolgozni, azok rövidesen éhen halnak,a nagyok meg tökvakarás közben rájöttek, hogy muszáj szexuális felvilágosítást tartani az iskolákban!😉 Apropó! Március 11 óta hány iskolában szereltek vizet, szappan adagolókat, kézszárítókat, meszeltek-e, a régi mocskos padlókat vmilyen jobban fertőtleníthető anyagra cserélték-e?!
  A lényeg támogassuk a cégeket/kiskirályokat/szekusokat!😭
  Nyomjuk az “uniós” pályázatokat a kis pártkatonáknak! A szexuális nevelésre meg visszatérve, nagyjából minden igazgatónak akad 1-2 olyan embere aki/k mindenhez értenek és majd megtanítják a fiataloknak, hogy mire is használhatják azt a vmit ami serdülő kór környékén el kezd beszélni hozzájuk🤣 és a többség vonzalmat fog érezni az ellenkező nem iránt, egy páran pedig…..el cu el, ea cu ea, eu cu eu!😆😍