A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Százmilliós bevételre számítanak

Százmilliós bevételre számítanak Románia

A legnagyobb elektronikus kereskedelmi portálok már javában készülnek a fekete péntek nevű népbolondító akciós napra. Az Emag például egy 120 ezer négyzetméteres új raktárt is felépített, hogy elegendő árukészletet tudjanak felhalmozni.

A legnagyobb romániai internetes kereskedelmi oldal már tudja, hogy november 16-án körülbelül 400 millió lej, azaz kb. 100 millió dollár értékben fog különböző termékeket eladni. Az Agerpres által megszólaltatott Emag-vezér, Iulian Stanciu szerint 220 millió lej lesz az értéke az árcsökkentésnek, fekete pénteken körülbelül hárommillió termék ára fog ennyivel csökkenni. Az ajánlatukban aranyrudaktól parfümökig, egészségügyi szolgáltatásoktól BMW i8-ig minden szerepel, de egyebek mellett 50 ezer lapostévét, 76 ezer okostelefont és 165 ezer kisméretű háztartási eszközt is lehet náluk vásárolni jövő pénteken.

Ennél is érdekesebb a cég logisztikai tevékenysége. A nagy napra készülve az Emag 11 hónap alatt húsz stadion méretű raktárt épített, aminek felülete még a parlamentet befogadó Nép Házánál is kétszer nagyobb! Ennek tükrében jó lenne, ha az autópálya-építők, községi iskolák kertvégében levő vécéit hónapokig piszkáló „szakik” is példát vennének tőlük! <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.