Hirdetés
Hirdetés

Sorin Cîmpeanu és Daniel Constantin PNL vezetőségi tagjai lesznek

Sorin Cîmpeanu és Daniel Constantin PNL vezetőségi tagjai lesznek Románia

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) vezetősége által elfogadott megállapodás értelmében, amely lehetővé teszi a párt bővítését olyan személyekkel, akik hozzájárultak a szociáldemokrata (PSD) kormány megbuktatásához, Sorin Cîmpeanu és Daniel Constantin a PNL vezetőségi tagjai lesznek – jelentette be hétfőn Ludovic Orban miniszterelnök, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) országos végrehajtó tanácsának ülését követően.

Hirdetés
Hirdetés

Sorin Cîmpeanu és Daniel Constantin, a PSD kormányt megbuktatásában részt vevő Pro Romania alapítói és első alelnökei voltak, ám decemberben, a pártvezetőség álláspontjával szemben, támogatták a liberális kormány beiktatását.

A Szabadság, Egység és Szolidaritás Pártja (PLUS) “csalódottságának” adott hangot amiatt, hogy a PNL befogadja a Pro Románia és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) volt tagjait. A PLUS szerint ez “kiábrándultságot okoz” azok körében, akik hittek abban, hogy “a PNL a PSD alternatívája” és “magyarázatot vár erre gesztusra a közvélemény-kutatások eredményeitől megszédült” liberális vezetéstől.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 7., 12:58
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Köpenyforgatók! Mind 1 hol van csak neki jó legyen! Engem az sem lepne meg ha olyan felvételek kerülnének elő amelyen a vátrás politikusok az udemerésekkel buliznak!!!😁