Felhívás!

Röviden

Feszültségmentes koalíció

Nincsenek feszültségek a kormánykoalícióban – írja a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) Facebook-oldalán tegnap közzétett bejegyzésben. „Az utóbbi időben számos manipulatív hír jelent meg a médiában a kormánykoalíció belső feszültségeiről. Mindezekkel szemben az ALDE kijelenti: a koalíción belül nagyon jó hangulat uralkodik. A PSD képviselőivel együtt azt szeretnénk, hogy a kormányprogramban megfogalmazott célkitűzéseket valósággá váltsuk” – írja a bejegyzésben, amelyben leszögezik: „nincsenek feszültségek a kormánykoalícióban, a médiában megjelenő ettől eltérő híresztelések csak a közvélemény megmérgezését szolgálják”.

 

Végzetes motorbaleset

Életét vesztette tegnap délután egy magyarországi motorkerékpáros a DN 67C jelzésű Transzalpina úton, az Oaşa duzzasztógát közelében. A balesetet valószínűleg az útviszonyokhoz nem alkalmazott sebesség okozta. A 64 éves motorkerékpáros lesodródott az útról, súlyos sérüléseket szenvedett, majd röviddel azután meghalt. A rendőrség vizsgálja a baleset pontos okait.

 

Tragédia Ausztriában

Egy román állampolgár meghalt, kettő súlyosan megsérült az ausztriai Sankt Pölten mellett tegnap bekövetkezett közúti balestben – áll a román külügyminisztérium tájékoztatójában. „A bécsi román nagykövetség figyelemmel követi a román rendszámú személygépkocsi Sankt Pölten mellett bekövetkezett balesetét. A diplomáciai képviselet sürgősségi tájékoztatást kért az áldozatok állapotát illetően. Az első információk szerint egy román állampolgár életét vesztette és másik kettő, köztük egy kiskorú, súlyosan megsebesült a balesetben” – írja a külügy tegnapi közleményében. A hatóságok értesítették az áldozatok hozzátartozóit.

 

Szívroham a repülőben

Kényszerleszállást hajtott végre tegnap a Henri Coandă Repülőtéren a Jet Airways légitársaság egy Boeing 777-es gépe. A kényszermanőverre 14 óra 10 perckor került sor, mert a Mumbai (India) – London járaton egy 23 éves férfinek szívrohama volt. Az utast a gépen látta el a reptér egy orvosi csapata.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.